Despre noi

Fondată în 2001, la Braşov, compania Bluel oferă servicii şi produse de calitate în domeniul proiectării instalaţiilor electrice de joasă, medie şi înalta tensiune şi al execuţiei instalaţiilor electrice de joasă şi medie tensiune de orice tip: rezidenţiale – locuinţe personale sau colective (blocuri) sau industriale – hale, show-roomuri, depozite.

Încă de la început, fondatorii au impus standarde înalte de calitate, construind astfel o companie credibilă, promptă şi performantă.

Folosind tehnică de ultimă generaţie în domeniul instalaţiilor şi cu personal autorizat, echipa Bluel execută prompt şi la cel mai înalt nivel profesional instalaţii electrice interioare pentru orice fel de construcții civile sau industriale. Pentru că in ultimul timp, tot mai multe imobile au fost afectate din cauza trăsnetelor, profesioniştii Bluel livrează şi montează sisteme de protecţie a clădirii, fie ea locuinţă, sediu de firmă, hotel, şcoală sau bloc.

Compania Bluel proiectează şi execută bransamente electrice aeriene sau subterane destinate alimentării cu energie electrică a consumatorilor, inclusiv posturi de transformare cu tensiunea nominală de 20kV.

Totodată realizează măsurători profilactice cabluri, măsurători prize de pământ şi revizii pentru posturi de transformare şi oferă soluţii tehnice atât pentru alimentarea de rezervă (grupuri electrogene) cât şi pentru reducerea costurilor de energie.

În domeniul automatizărilor rezidentiale Bluel pune la dispoziţia clienţilor săi sisteme de automatizari de porți, care se adaptează cu precizie nevoilor specifice sau a proiectelor unicat. De asemenea, compania acordă consilierea necesară în alegerea unui produs compatibil cu dorinţele clientului, asigurând livrarea şi montajul acestuia în cel mai scurt timp. 

Braşov, Str. Emil Racoviţă nr. 81

Telefon: 0268 422 147

Email: info@bluel.ro