Despre noi

Fondată în 2001, la Braşov, compania Bluel oferă servicii şi produse de calitate în domeniul proiectării instalaţiilor electrice de joasă, medie şi înalta tensiune şi al execuţiei instalaţiilor electrice de joasă şi medie tensiune de orice tip: rezidenţiale – locuinţe personale sau colective (blocuri) sau industriale – hale, show-roomuri, depozite.

Standarde Impuse

Încă de la început, fondatorii au impus standarde înalte de calitate, construind astfel o companie credibilă, promptă şi performantă. Folosind tehnică de ultimă generaţie în domeniul instalaţiilor şi cu personal autorizat, echipa Bluel execută prompt şi la cel mai înalt nivel profesional; instalaţii electrice interioare pentru orice fel de construcții civile sau industriale.

Servicii Oferite

Compania Bluel proiectează şi execută bransamente electrice aeriene sau subterane destinate alimentării cu energie electrică a consumatorilor, inclusiv posturi de transformare. Totodată realizează măsurători profilactice cabluri, măsurători prize de pământ şi revizii pentru posturi de transformare şi oferă soluţii tehnice atât pentru alimentarea de rezervă (grupuri electrogene) cât şi pentru reducerea costurilor de energie. În domeniul automatizărilor rezidentiale Bluel pune la dispoziţia clienţilor săi sisteme de automatizari de porți, care se adaptează cu precizie nevoilor specifice sau a proiectelor unicat, oferind consilierea necesara.